Alufinish Romania  
Companie    Produse    Noutăţi    Certificare    Mediu    Contact    Links      
 
Produse pentru tratarea  
suprafetei aluminiului
  
------------------------------------------------
Anodizare  
------------------------------------------------
Vopsire cu pulberi suprafete din Al   
------------------------------------------------
Produse pentru tratarea  
suprafetei fierului si otelului
  
------------------------------------------------
Vopsire cu pulberi suprafete  
din fier & otel
  
------------------------------------------------
Solutii fosfatare  
------------------------------------------------
Produse pentru tratarea  
suprafetelor galvanizate
  
------------------------------------------------
Vopsire cu pulberi suprafete zincate  
------------------------------------------------
 
TRATAREA SUPRAFETEI FIERULUI SI OTELULUI INAINTE DE VOPSIREA CU PULBERI IN CAMP ELECTROSTATIC

Fosfatarea - un proces, diverse posibilitati

Fosfatarea este considerate inca ca fiind procesul clasic pentru tratarea suprafetei fierului si otelului inainte de vopsirea cu pulberi in camp electrostatic. Va oferim o varietate de produse: produse conventionale de fosfatare cu fier, fosfatare cu zinc pentru o mai buna protectie anticoroziva, sau sisteme cu functionare la temperatura joasa pentru o reducere efectiva a costurilor de operare ale liniei.

Produse de curatare alcaline
 Ferroclean 7130 Silicat de inalta performanta, ce contine produs de curatare emulsifiant, potrivit pentru otel si suprafete galvanizate; produs ce spumare redusa, pentru instalatii de imersie si de pulverizare
 Ferroclean 7135 Produs de curatare non-emulsifiant, pentru fier, otel si suprafete galvanizate; potrivit pentru instalatii de imersie
 Ferroclean 7136 Produs de curatare emulsifiant pentru aplicatii de imersie: gama larga de aplicatii: pentru otel, fier si suprafete galvanizate
Produse pentru vospitorii  
cu pulberi
  
------------------------------------------------
Produse pentru indepartarea  
vopselei pulbere
  
------------------------------------------------
       Produse acide pentru degresare si corodare
 Ferrosid 7015 Combinatie ne-emulsifianta de tenside care poate fi folosita in combinatie cu un acid pentru curatare, indepartare a ruginii, calcarului si a reziduurilor de sudura si lipire; potrivit pentru fier, otel sau pentru aplicatii de pulverizare
 Ferrosid 7016 Produs similar ca si cel precedent, dar emulsifiant pentru instalatii de imersie
Fosfatarea - tratarea clasica a suprafetelor din fier si otel.
Produse de corodare alcaline  
 Alfinal 251 Produs alcalin de curatare si corodare, bicomponent (solid/lichid), potrivit pentru instalatii de imersie si de pulverizare
 Alfinal 273 Produs de curatare si corodare alcalin, lichid, pentru indepartarea stratelor de crusta subtire; se poate doza automat; este potrivit pentru ambele tipuri de aplicatii: imersie si pulverizare
 
   
Produse de fosfatare. Combinatie de produse de degresare si fosfatare
 Ferrophos 7773 Produs lichid de degresare-fosfatare pentru suprafete din fier si otel.
Este potrivit pentru proceduri de imersie si pulverizare.
Degresarea si fosfatarea au loc intr-un singur ciclu de lucru.
 Ferrophos 7768 Produs lichid de degresare-fosfatare, de temperatura joasa, cu continut de metale grele. Curata si fosfateaza suprafetele chiar si la temperature joase; potrivit pentru aplicatii de imersie si pulverizare.
 Ferrophos 7766 Produs lichid de fosfatare cu fier ce contine metale grele; produs standard pentru instalatii de imersie si de pulverizare; este produs combinat de degresare-fosfatare datorita tensidelor inglobate in acesta.
 Ferrophos 7767 Produs lichid de fosfatare cu fier ce contine metale grele; este special conceput pentru aplicatii de tip “inhouse”; potrivit pentru procese de pulverizare. Ofera o buna curatare si ofera protectie impotriva aparitiei ruginii rosii.
 Ferrophos 7777 Produs de fosfatare a fierului ce nu contine metale grele; produs standard pentru instalatii de pulverizare. Este produs de curatare si fosfatare intr-un singur pas. Ofera buna protectie anticoroziva.
 Ferrophos 7778 Produs de fosfatare a fierului ce nu contine metale grele; potrivit pentru suprafete din otel, aluminiu si suprafete zincate. Degreseaza si fosfateaza chiar si la temperaturi joase.
 Ferrophos 7755 Produs bicomponent, ce formeaza straturi de fosfat gros, fara continut de metale grele; potrivit pentru suprafete din otel si fier; potrivit pentru aplicatii de imersie si pulverizare. Ofera o buna protectie anticoroziva si o aderenta perfecta pentru vopseaua pulbere. Degreseaza si fosfateaza intr-un singur pas.
 Ferrophos 7756  
 
   
Produse de fosfatare cu zinc
 Ferrophos 7650 Produs lichid ce contine calciu, pentru fosfatare cu zinc; accelerator nitrit; pentru instalatii de imersie; adaugarea de Ferrophos 7685 mareste grosimea stratului de fosfat.
 Ferrophos 7660 Produs de fosfatare cu zinc pentru fier, otel si suprafete galvanizate; potrivit pentru aplicatii de pulverizare; produsul ofera protective anticoroziva inalta si ofera aderenta perfecta a vopselei pulbere pe suprafata.
 
   
Produse de fosfatare cu mangan
 Ferrophos 7640 Produs lichid de fosfatare cu mangan pentru aplicatii de imersie. Acesta creaza straturi de fosfat fin cristaline in combinatie cu Ferrophos 7040 Vorspulsalz; Se foloseste pentru imbunatatirea calitatilor de alunecare ale produselor si pentru reducerea frecarii.
 
   
Produse de pasivare
 Ferropas 7815 Produs de pasivare ce nu contine crom hexavalent, de inalta performanta, pentru suprafetele de fier si otel fosfatat, substrate de aluminiu si zinc; eficienta produsului este foarte buna in combinatie cu procesele de fosfatare cu fier sau cu zinc.
 Ferropas 7810 Produs de pasivare ce nu contine crom hexavalent, pentru suprafete din otel si fier. Protejeaza foarte eficient impotriva aparitiei ruginii rosii. Ofera protectie temporara foarte buna. Se foloseste in baile de fosfatare sau in baile de spalare ulterioare.
 Alficoat 770
 Alficoat 771
Polimer, bicomponent, ce contine crom hexavalent. Se foloseste pentru substrate din otel, aluminiu si zinc. Acesta ofera o protectie anticoroziva perfecta si ofera o aderenta perfecta pentru vopseaua pulbere, in combinatie cu produse Ferrophos ce nu contin metale grele sau in combinatie cu produse de curatare alcaline.
 Ferropas 7850 Pasivant ce contine crom hexavalent; ofera o protective anticoroziva temporara si imbunatateste aderenta vopselei pulbere.
 
   
Produse auxiliare pentru liniile de fosfatare
 Antischaum 48 antispumant, ce nu contine silicon
 Ferrosid 7001 Tenside special create pentru a imbunatati proprietatile de degresare ale produselor de temperatura joasa in instalatiile de pulverizare.
 Ferrosid 7010 Tenside de inalta performanta pentru procesele de fosfatare cu fier.
 Ferrosid 7003 Aditiv de degresare pentru aplicatii de imersie
 Korrekturlosung 7055 Aditiv pentru fosfatarea substratelor de aluminiu, in combinatie cu produsele de fosfatare cu fier de tip Ferrophos.
 Korrekturlosung 7097 Produs lichid pentru activare in vederea fosfatarii suprafetei.
 Ferroclean 7150 Produs lichid pentru curatarea tunelelor de fosfatare. Dizolva eficient depunerile de pe schimbatoarele de caldura, duze si ramuri.
 Alfiflock 61 Produs lichid de sedimentare si floculare pentru tratarea apelor reziduale.